Confident%20businessmen%20sitting%20by%2

Üzleti elemzés

Tevékenységünk alapeleme, hogy megértsük az üzleti igényt támasztók gondolatait és úgy fordítsuk le ezeket az informatikai szakemberek részére, hogy működő informatikai megoldás jöhessen létre. Munkánk végzése során fontos szempont, hogy az elkészülő szoftver kielégítse a valós igényeket és az idő múlásával változó elvárások átvezetését lehetővé tegyük. 

Amikor nekikezdünk egy új fejlesztés tervezésének, mindig azt szeretnénk, hogy az a lehető leginkább megfeleljen elvárásainknak és a legjobban illeszkedjen a már meglévő rendszereinkhez. Azonban ha nem járjuk körül kellő odafigyeléssel a témát és nem vonunk be szakembereket, megalkuvásokra kényszerülünk és a rendszer, amit be szeretnénk vezetni csak halvány mása lesz annak, amit megálmodtunk.

 

Ahhoz, hogy ne kelljen fájdalmas kompromisszumok sorával áthidalni a problémákat az utolsó pillanatban, már a rendszer tervezésénél üzleti elemző kollégáinkra van szükség, akik kellő precizitással és odafigyeléssel, minden szempontot és illeszkedő alkalmazást felmérnek és segítenek abban, hogy azokra az aspektusokra is gondoljunk amelyek nem magától értetődők. Üzleti elemző kollégáink megtalálják a rejtett hiányosságokat, segítenek átgondolni minden rendszer kapcsolatot, hogy még felhasználóbarátabbá tegyük a fejlesztéseket.